Друк
как создать сайт на Joomla 3

З 31 жовтня по 3 листопада 2016 р. вперше в Україні відбувся конкурс професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE 2016» та II Міжнародний чемпіонат по кулінарному і кондитерскому мистецтву “BEST СООK FEST 2016”.

 

Конкурс відкрили  прем’єр - міністр України Н. В.Б.Гройсман та міністр освіти і науки України Л.М.Гриневич . Також виступили з промовою представник WORLDSKILLS від європейської організації та багато відомих шеф-кухарів із різних країн світу.

За професійною компетенцією «Ресторанний сервіс» в складі команди від Хмельницької  області був випускник нашого навчального закладу Белінський Олександр та експерт, викладач спецдисциплін Хомюк Ганна Іванівна.

Завдання учасників за професійною компетенцією «Ресторанний сервіс» складалося з чотирьох модулів: «Тематичний стіл», «Складання серветок», «Порціонування напоїв та вміння рухатись з тацею», «Візитна картка».

Учень Белінський Олександр у нелегкому змаганні виборов III місце та отримав бронзову медаль у Міжнародному чемпіонаті "BEST Cook FEST Junior – 2016" та отримав диплом учасника Всеукраїнського  конкурсу професійної майстерності "World Skills Ukraine 2016".

 

За професійною компетенцією «Кулінарне мистецтво» в складі команди від Хмельницької  області був випускник нашого навчального закладу Орел Михайло та експерт, викладач спецдисциплін Горпинич Світлана Олександрівна.

Завдання учасників за професійною компетенцією «Кулінарне мистецтво» полягало у приготуванні, презентації та подачі фуршетної закуски з використанням буряку столового та курячої печінки, основної страви з птиці та десерту з використанням яблука,  в кількості 2-х порцій. Час відведений для приготування страв – 90хв. Конкурсне змагання  відбувалося в присутності  гостей, експертів та поважних членів журі у  виставковому центрі  КиївЕкспоПлаза.

Орел Михайло отримав диплом учасника всеукраїнського  конкурсу професійної майстерності "WorldSkills Ukraine 2016".

русский бизнес