Друк
как создать сайт на Joomla 3

 

З метою формування та розвитку повноцінної особистості, гармонійної людини, виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму, виконання кодексу «лицарської честі» на засадах елементів козацької педагогіки і в зв’язку з Днем Захисника України та Українського козацтва 11 жовтня 2017р. у ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» проведена виховна година.

В заходах прийняли участь: учасник бойових дій в Афганістані, полковник у відставці Єрмоленко В.І., учасник АТО, офіцер по роботі з особовим складом окремого полку спецпризначення капітан Федорук М.М., атаман Хмельницького козацького полку Подільської козачої Січі генерал-майор Кірик В.О., головний суддя козацької честі Подільської козачої Січі ім.. Б.Хмельницького генерал-полковник Сенчук В.М.

Учням були показані фільми, пов’язані з подіями в АТО. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять  тих. хто віддав своє життя увійшовши в безсмертя.

У виконанні учениць  навчального закладу В.Єрмолаєвої. І.Гріпель, Д.Сушик, Д.Купчик пролунали пісні «Чорна квітка», «Я солдат України», «Надія є».

Переможцям міської спартакіади з легкої атлетики були вручені нагороди.

 

Закінчилася виховна година фотографуванням колективу навчального закладу з військовослужбовцями Збройних Сил України.


 

русский бизнес