Друк
как создать сайт на Joomla 3

Стало гарною традицією  проведення Дня учнівського самоврядування у ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», коли  учні мають змогу  спробувати себе в ролі керівників та педагогів.

Не став виключенням і цей навчальний рік. Лідери учнівського самоврядування отримали право керувати навчальним процесом 15.12.2017р.

Робота проводилася відповідно до розробленого плану, з чітким дотриманням функціональних обов’язків  адміністративних працівників та педагогів.

 

 

Вершигора Вікторія в ролі викладача іноземної мови  проводить урок на тему: «Приготування їжі. Контроль читання» . Данилюк Тетяна виконує функції викладача фізвиховання Луцьківа Віктора Володимировича , вона дає урок на тему «Удосконалення ведення і передач в баскетболі». Керівник з фізичного виховання Федорчук Віталій , провівши шикування і ставить завдання уроку

 

 

 Весь навчальний процес центру проходив під чітким контролем адміністрації. Кожен отримав посади відповідно до здібностей та уподобань.

 

 

 Віт Людмила проводить урок виробничого навчання на тему: «Сервірування тематичних столів», учениця виконує роль майстра виробничого навчання Волошиної Наталії Миколаївни.

               

Гладюк Наталя, урок в умовах виробництва на базі супермаркету «Епіцентр» на тему: «Робота продавця у відділі канцелярських товарів та іграшок. Обслуговування покупців, показ товару і консультація».

             

Після завершення Дня учнівського самоврядування проведена загальна нарада з обговоренням  вражень, обміном досвідом. Було заслухано звіти всіх «виконуючих обов’язки» .

 

Учні зробили висновок, що можливість спробувати себе в різних сферах діяльності дуже корисна у формуванні та самовизначенні особистості . Крім того, такий «погляд зсередини» вчить бути більш відповідальними, вміти цінувати та  поважати працю педагогів.

русский бизнес