Друк
как создать сайт на Joomla 3

26 квітня 2018 року згідно з планом основних заходів по цивільному захисту та з метою практичного відпрацювання учнями за їх віковими категоріями теоретичних знань та навичок з питань цивільного захисту в ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» проведено «День Цивільного Захисту».

Відповідно до плану-графіку проведення заходу розпочалося із урочистої лінійки. Після збору керівного і командного складу було розгорнуто пункт видачі ЗІЗ.

Протягом дня працювала радіогазета «Знати і вміти», підготовлені радіоінформації «Порядок оповіщення населення за сигналом «Увага всім!»», «Сигнали оповіщення цивільного захисту і порядок дій при їх отриманні», «Правила поводження у разі виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів». В актовому залі учні мали змогу переглянути навчальні кінофільми, пов'язані з питаннями цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, зацікавлено слухали виступ завідуючого обласних та М.Хмельницького курсів удосконалення керівних кадрів Гринчука М.С. Також проходив конкурс на кращу стінгазету, була організована виставка вибухонебезпечних предметів, засобів індивідуального захисту, приладів радіаційної хімічної розвідки та дозиметричного контролю, літератури з питань Цивільного Захисту, безпеки життєдіяльності. Учні навчальних груп виготовили найпростіші засоби захисту органів дихання - ватно-марлеві пов'язки. З метою практичної перевірки здатності учнів діяти за сигналами оповіщення цивільного захисту проводилися дії по сигналу «Хімічна тривога» та «Навчальна евакуація».

Удосконалити практичні навички щодо дій у надзвичайних та екстремальних ситуаціях учні мали змогу при проведенні військово-спортивної естафети, здачі нормативів ЦЗ.

Закінчився «День Цивільного Захисту» проведенням підсумкової лінійки та нагородженням переможців.

русский бизнес