Друк
как создать сайт на Joomla 3

ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг»  21 лютого 2020р. брав участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячої моди «Феєрія моди – 2020», який проходив у Вінницькому палаці дітей та юнацтва ім.Л.Ратушної . Захід організував департамент освіти Вінницької міської ради спільно із партнерами.
Свої роботи представили 25 колективів із Хмельницької, Київської, Полтавської, Волинської, Запорізької та Вінницької областей. Це – учні закладів позашкільної, професійно-технічної та вищої освіти віком від 6 до 21 року.
Конкурсантів оцінювало журі до якого увійшли дизайнери одягу, моделі, вчителі, журналісти та представники департаменту освіти Вінницької міської ради.
ДНЗ «Хмельницький центр ПТО сфери послуг» були представлені колекціії «Ультрамалінка» і «DEFY stail» в номінації «Ритм життя», які отримали дипломи другого ступеня.
Щиро дякуємо талановитим та працьовитим учням, які створили та виготовили колекції одягу під керівництвом професіоналів – майстрів виробничого навчання!!!
Дякуємо креативному керівнику модельного агенства "Афродіта" Красновій Світлані Георгіївні за співпрацю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

русский бизнес