Друк
как создать сайт на Joomla 3

31 березня 2020 року в режимі онлайн, за допомогою відеозв’язку Viber  відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», відповідно до листа МОН від 27.03.2020 року № 1/9-179 «Щодо проведення атестації педагогічних працівників у 2020 році в умовах карантину».

 

Атестація у 2019/2020 навчальному році проходила відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 № 930 (зі змінами). На засіданні розглядалися матеріали діяльності за міжатестаційний період 33 педагогічних працівників, які проходять чергову (позачергову) атестацію у 2019-2020 навчальному році. Усі педагогічні працівники, які атестувались, звітували про свої напрацювання в міжатестаційний період.

Голова атестаційної комісії, директор центру Є.С.Царьова наголосила на тому, що метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, забезпечення ефективності та якості освітнього процесу в ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг».

Вивчивши результати діяльності педагогічних працівників, атестаційною комісією було ухвалено рішення про відповідність займаним посадам педагогічних працівників, присвоєння кваліфікаційних категорій та встановлення тарифних розрядів.

Порушено клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня Департаменту освіти і науки ХОДА про атестацію педагогічних працівників, які претендують на присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічних звань: «старший викладач», «викладач-методист», «практичний психолог-методист», «майстер в/н І категорії», «майстер в/н ІІ категорії»; встановлення (відповідність раніше встановленому) найвищого (14) тарифного розряду.

Вітаємо колег із успішною атестацією, а педагогічним працівникам, які звітуватимуть про свою роботу перед атестаційною комісією ІІІ рівня, бажаємо успіху!

 

русский бизнес