Друк
как создать сайт на Joomla 3

30.08.21 р. на базі ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» відбувся семінар «Здорове харчування – здорова нація». Відкрила захід директор Центру Євеліна Царьова, яка наголосила, що сьогодні перед закладами освіти стоїть відповідальне завдання -  організація здорового харчування здобувачів освіти, яке є невід’ємною складовою державної політики щодо розбудови безпечного освітнього середовища.

Голова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, викладач вищої категорії, викладач-методист відокремленого структурного підрозділу « Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету», заступник Голови Подільської гільдії кулінарів Галина Низенко  ознайомила педагогів щодо змін в організації шкільного харчування відповідно до вимог постанов Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 року № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та від 18.08.2021 року №871 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305», а також розкрила особливості забезпечення дітей здоровим, якісним та корисним харчуванням.  Галина Володимирівна зазначала важливість впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР у закладах освіти з метою створення належних умов для здорового та безпечного харчування дітей.   Викладач Світлана Горпинич  підкреслила переваги запровадження  раціонального здорового харчування  підлітків.  Викладач Олена Акаєвич  акцентувала увагу на  уведенні в харчовий раціон кондитерських виробів здорового харчування. Викладач Майя Зелінська наголосила на включенні корисних видів хліба  в меню .  У рамках заходу відбулося обговорення актуальних питань здійснення повноцінного безпечного харчування здобувачів освіти  освітніх закладах, роз'яснення щодо сучасних вимог організації повноцінного безпечного харчування.

русский бизнес