Друк
как создать сайт на Joomla 3

Відповідно до спільного плану роботи Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації та Науково-методичного центру ПТО та ПК у Хмельницькій області 24 жовтня 2017 року на базі  Державного навчального закладу «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» відбувся обласний семінар інженерно-педагогічних працівників громадського харчування на тему: «Впровадження інноваційних виробничих технологій – один із шляхів якісної професійної підготовки кваліфікованих робітників», метою якого було: розкриття форм та методів підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників професій громадського харчування.  У заході взяли участь заступник начальника Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації А.М.Харчук  та директор Науково-методичного центру ПТО та ПК у Хмельницькій області Л.І.Шевчук.

 

 В ході роботи семінару в.о. директора навчального закладу Є.С.Царьова презентувала роботу ДНЗ «Хмельницький центр ПТО сфери послуг», щодо співпраці з роботодавцями. Заступник директора з навчально-методичної роботи Г.В.Зінчук розкрила форми методичної роботи в центрі, щодо якісної підготовки кваліфікованих робітників. Г.І. Хомюк, голова методичної комісії ДНЗ Хмельницький центр ПТО сфери послуг» розкрила напрямки роботи педагогічних працівників, щодо «Формування  конкурентоспроможного робітника через підвищення професійної майстерності  педагогів в контексті  впровадження  сучасних технологій.».

Під час семінару учасники мали змогу відвідати майстер-класи з впровадження інноваційних виробничих технологій громадського харчування: бренд-шефа ресторану «Кондитерська лавка» Дмитра Гриценка, Оксани Нікітюк, завідувач виробництвом ТОВ «Кондитерський цех».

 

 

А також свою роботу презентували майстри виробничого навчання та викладачі ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», які під час майстер-класів розкрили секрети: молекулярної кухні, фламбування десертів, приготування зелених коктелів та смузі, малазійської техніки при оздобленні кондитерських виробів.

русский бизнес