Друк
как создать сайт на Joomla 3

З 30 листопада по 2 грудня відбувся Всеукраїнський етап конкурсупрофесійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE».

 Випускник ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг" – Сторожук Валерій, під керівництвом викладача предметів професійної підготовки Горпинич Світлани Олександрівни, прийняли участь у номінації «Кулінарне мистецтво».

Конкурсним завданням цієї номінації було приготування основної страви та десерту.

 

Основною стравою цього року була страва з риби, що готувалася за власним рецептом з гарніром та соусом. Наш конкурсант готував філе форелі з морквяним кремом і диким рисом.

Десерт також готувався за власним рецептом, основною вимогою була наявність декоративного елементу. Наш учасник представив сучасний мусовий десерт – «Антрапе з малиновим конфі на грушевому дакуазі».

 

 

Цього року журі конкурсу приділяло велику увагу не тільки презентації страви, а й смаковим якостям. Серед 20 основних конкурсних страв, «Філе форелі з морквяним кремом і диким рисом» була відзначена дипломом «Найкраща страва з риби».

русский бизнес