ВІТАЄМОПЕРЕМОЖЦІВ!!!

29 березня 2018 року за ініціативою Подільської гільдії кулінарів у Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбувся професійний конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля».

Роботи конкурсантів оцінювало журі, до якого входили шеф-кухар ресторану «Амур» Потапова Олена (голова журі), шеф-кухар мережі ресторанів «Мрія» Міждугорний Олександр та шеф-кухар ресторану «Діоскурі» Огороднік Олександр.

Учні нашого навчального закладу стали кращими серед 22 учасників конкурсу з Хмельницької, Вінницької та Тернопільської областей.

 

І місце - Крук Максим, (номінація – страва з риби)

І місце - Турта Богдан – (номінація – страва з риби)

ІІІ місцеДутко Ольга – (номінація – страва з риби)

ІІ місце – Паращук Наталія – (номінація – теплий салат)

 

ІІІ місце – Мищишина Елла в номінації – теплий салат. Майстер в/н Беджик Н. Ф.

 

Учасники конкурсу змагались у двох номінаціях: теплий салат, страва з риби з гарніром.

Журі конкурсу відзначило високий рівень професійної майстерності і творчості учасників конкурсу.

За результатами конкурсу всім учасникам було вручено сертифікати учасників конкурсу, цінні подарунки, а переможці були нагороджені медалями.

 

Вітаємо переможців конкурсу!

 

Додати коментар