З метою формування та розвитку повноцінної особистості, гармонійної людини, популяризації здорового способу життя, зміцнення здоров’я учнів, виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму, виконання кодексу «лицарської честі» на засадах елементів козацької педагогіки і в зв’язку з Днем Захисника України та Днем Українського Козацтва, викладачами ЗВ та ФВ Єрмоленко В.І., Мельнітовським Ю.В.,          Луцьківом В.В. – 12 жовтня 2016 року проведено свято «Козацька наснага».

 

До проведення свята залучились керівний склад, майстри в/н, класні керівники та учні 1,2,3 курсів. Проведена загальна лінійка, інструктаж по правилах поведінки під час змагань і виконання вимог безпеки.

Отамани представили свої курені. Після виконання гімну України розпочалися козацькі розваги-конкурси: «Втеча полоненого з неволі», «Піднімання козака», «Сильніша рука», «Козацький гопачок», «Козак на коні», «Боротьба на пасках», «Перетягування канату», «Українська козацька розвага «Кінь»», «Метання довбні», естафета «Козацького роду нема переводу!».

 

По закінченні козацьких конкурсів-розваг перед учнями продемонстрували вишкіл та майстерність прикордонники Національної академії Державної Прикордонної служби.

 

 

Додати коментар