Друк
как создать сайт на Joomla 3

05 квітня 2017 року

ВІДБУВСЯ

Обласний конкурс фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії „Кондитер”

 

Конкурс проходив в два етапи:

І етап : теоретичний тур

Теоретичний тур передбачав перевірку професійно-теоретичних знань з предметів: «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Гігієна та санітарія виробництва», «Устаткування підприємств харчування», «Організація виробництва та обслуговування», «Охорона праці» та включав виконання тестових завдань на персональному комп’ютері

ІІ етап : практичний тур

приготування кондитерського виробу: торту (вагою до 2 кг круглої форми) з готового бісквітного напівфабрикату, просоченого сиропом, прошарованого кремом масляним та оздобленим  елементами з масляного крему та шоколаду за тематикою обраною учасником.

 

За результатами конкурсу учениця Центру  Гудзь Мирослава групи КД-50, зайняла І-ше місце. До участі у конкурсі Мирославу підготували: викладач Акаєвич О.О., майстри виробничого навчання Фурман В.П., Муляр Л.А., та старший майстер Гаврілей О.І. 

 

 

русский бизнес