ICE_MAIN_MENU
Новини
Новини
Відеогалерея
INTERNATIONAL COOPERATION (2023)
Діяльність НЗ
НПЦ СШТД
Новини НПЦ сучасних швейних тех. та дизайну
Звіт про діяльність НПЦ сучасних швейних технологій та дизайну
Продукція НПЦ
Професійно-технічне навчання та підвищення кваліфікації робітників
Інженерно-педагогічні працівники центру
Адміністрація
Викладачі загальноосвітньої підготовки
Викладачі професійно-теоретичної підготовки
Майстри виробничого навчання професій легкої промисловості та перукаського мистецтва
Майстри виробничого навчання професій харчової промисловості та ресторанного господарства
Майстри виробничого навчання торгових та опоряджувальних професій
Вихователі гуртожитку
Екологічні заходи
Кваліфікаційний центр
Загальна інформація
Нормативно-правові документи
Порядок присвоєння та підтвердження професійних кваліфікацій
Перелік необхідних документів
Професійні стандарти
Кваліфікації професій
Майстер з пошиття одягу
Кондитер
Кухар
Майстер ресторанного обслуговування
Матеріально-технічна база
Прозорість та інформаційна відкритість навчального закладу
Статут навчального закладу
Ліцензії
Матеріально-технічне забезпечення центру
Звіт директора
План роботи НЗ на 2017-2018 н.р.
Моніторинг якості освіти
Контингент учнів
Фінансова звітність
Результати вибору підручників
Структура та органи управління закладу освіти
Кадровий склад
Положення про стипендіальне забезпечення
Ліцензований обсяг
Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Наявність вакантних посад
Нормативні документи
Науково-методична робота
Методична робота
Науково-методична діяльність
Екологічна освіта та виховання
Самоосвіта
Сайт методичної служби
Дуальна форма навчання
Нормативні документи дуальної системи
Навчально-плануюча документація дуальної системи
Новини впровадження елементів дуальної системи
Психологічна служба
Портфоліо практичного психолога
Портфоліо соціального педагога
Графік роботи та консультацій соціально-психологічної служби
Корисні поради
Профілактика булінгу
План заходів щодо профілактики булінгу
Поради підлітку
Рекомендації щодо протидії та профілактики булінгу в учнівському середовищі
Рекомендації для учнівської молоді
Порядок подання та розгляду заяв про випадки булінгу
Порядок реагування на доведені випадки булінгу
Послуги центру
Навчально-плануюча документація
1 курс
2 курс
3 курс
4 курс
Методичні комісії
Методична комісія викладачів предметів суспільно-гуманітарної підготовки
Звіти
Методична комісія викладачів природничо-математичної підготовки
Звіти
Куліковська В.В.
Лісіцин В.Д.
Методична комісія викладачів Захисту Вітчизни та фізичної культури
Звіти
Луцьків В.В.
Методична комісія класних керівників, вихователів, музичних керівників, бібліотекарів
Звіти
Методична комісія викладачів, майстрів виробничого навчання легкої промисловості та перукарського мистецтва
Звіти
Приходько В.В.
Комарістова С.М.
Методична комісія викладачів, майстрів виробничого навчання харчової промисловості та ресторанного господарства
Звіти
Безпека життєдіяльності.Охорона праці. Пожежна безпека
Цивільний захист, охорона праці та БЖД
Учню
Розклад занять
Розклад дзвінків
Учнівська газета "Проекція в майбутнє"
Права та обов'язки учнів
Правила внутрішнього розпорядку
Абітурієнту
Інформація про навчальний заклад
Правила прийому
Інформація для абітурієнтів
Професії
Пекар
Тістороб, пекар, кондитер
Кухар, офіціант, бармен
Кухар, кондитер
Офіціант, адміністратор
Майстер ресторанного обслуговування
Кравець, закрійник
Перукар (перукар-модельєр)
Закрійник
Перукар-манікюрник
Слюсар КВП і А, електромеханік з ліфтів
Слюсар вентиляційник
Каталог професій
Перелік професій
Матеріало-технічна база центру
Матеріало-технічна база центру (2)
Гуртожитки
Курсова підготовка
Контакти
Оголошення для абітурієнтів 2020
Заява на вступ
Графік проведення співбесід
ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг"
Професія "Кухар, кондитер"
Професія "Кухар, офіціант, бармен
Професія "Перукар (перукар-модельєр)"
Професія "Швачка, кравець, закрійник"
Професія "Кравець, закрійник"
Професія "Офіціант, адміністратор"
‹
›
Головна
IceSlideShow
Друк
Професія "Кухар, офіціант, бармен
Деталі
Опубліковано: 02 лютого 2015
Перегляди: 11786
Друк
Професія "Кухар, кондитер"
Деталі
Опубліковано: 02 лютого 2015
Перегляди: 19042
Сторінка 2 з 2
Початок
Попередня
1
2
© 2024 ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг"
Go Top