Конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля»
- Деталі
-
Опубліковано: 07 квітня 2017
-
Перегляди: 3807
30 березня 2017 року за ініціативою Подільської гільдії кулінарів в Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбувся професійний конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля».
У конкурсі взяли участь студенти з таких навчальних закладів:
Хмельницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ;
Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ;
Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій;
ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі» ;
Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ ;
Держаний навчальний заклад «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг».
Всього було заявлено 16 учасників, які змагалися у двох номінаціях.
Вісім конкурсантів - у номінації «Страви з птиці з гарніром», інших 8 – у номінації «Десерт з яблук».
За 45 хвилин кожний учасник повинен був приготувати страву і подати її на розгляд журі.
До складу журі входили відомі в місті шеф-кухарі: Потова Олена, Раденький Руслан, Величко Дмитро і Яровий Михайло.
В номінації «Страви з птиці з гарніром» місця розприділилися наступним чином:
перше місце зайняв студент ХТЕК КНТЕУ – Пелеховський Валентин;
друге місце розділили студентка ХТЕК КНТЕУ Гаврилюк Ольга і студент з Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Крижанівський Валентин;
третє місце- студент з Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі Ліпський Сергій та Каньшин Тарас з Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ;
В номінації «Десерт з яблук» учасники зайняли такі місця:
перше місце студентка Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ– Ільящук Альона;
друге місце - Карнаух Іванна, студентка ХТЕК КНТЕУ та Ткачук Марія з Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ;
третє місце – студент з Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі Шикульський Андрій та
Стойко Вікторія і Гула Раїса - з Держаного навчального закладу «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг».