Кращий кухар-юніор Поділля
- Деталі
-
Опубліковано: 05 квітня 2018
-
Перегляди: 2272
ВІТАЄМОПЕРЕМОЖЦІВ!!!
29 березня 2018 року за ініціативою Подільської гільдії кулінарів у Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбувся професійний конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля».
Роботи конкурсантів оцінювало журі, до якого входили шеф-кухар ресторану «Амур» Потапова Олена (голова журі), шеф-кухар мережі ресторанів «Мрія» Міждугорний Олександр та шеф-кухар ресторану «Діоскурі» Огороднік Олександр.
Учні нашого навчального закладу стали кращими серед 22 учасників конкурсу з Хмельницької, Вінницької та Тернопільської областей.
І місце - Крук Максим, (номінація – страва з риби)
І місце - Турта Богдан – (номінація – страва з риби)
ІІІ місце – Дутко Ольга – (номінація – страва з риби)
ІІ місце – Паращук Наталія – (номінація – теплий салат)
ІІІ місце – Мищишина Елла в номінації – теплий салат. Майстер в/н Беджик Н. Ф.
Учасники конкурсу змагались у двох номінаціях: теплий салат, страва з риби з гарніром.
Журі конкурсу відзначило високий рівень професійної майстерності і творчості учасників конкурсу.
За результатами конкурсу всім учасникам було вручено сертифікати учасників конкурсу, цінні подарунки, а переможці були нагороджені медалями.
Вітаємо переможців конкурсу!