Участь у роботі семінару
- Деталі
-
Опубліковано: 08 листопада 2018
-
Перегляди: 1444
25 жовтня 2018 року члени методичної комісії професій харчової промисловості та ресторанного господарства взяли участь у роботі семінару «Управління персоналом ресторану», який проводиться за ініціативою членів Подільської гільдії кулінарів на базі Хмельницького торгівельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.
Привітала усіх присутніх Голова Подільської гільдії кулінарів - Трішкіна Ніна Іванівна. На семінарі виступили представники галузі ресторанного господарства та закладів освіти, які здійснюють підготовку фахівців для цієї галузі.
Локай Галина Адамівна, рестораторка з міста Камянця-Подільського Галина Адамівна розповіла історію своєї кар’єри в ресторанному бізнесі, поділилася проблемами, які вирішувала на цьому шляху та озвучила вимоги, які вона ставить до персоналу при прийняті на роботу;
Междугородний Олександр Матвійович, шеф-кухар мережі ресторанів «Мрія» висвітлив інформацію про шляхи підвищення кваліфікації кухарів, способи формування командного духу;
Матвієнко Людмила Анатолівна, викладач Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, поділилась власним досвідом ведення бізнесу в ресторанній галузі та ін.
Педагоги долучилися до розгляду таких питань:
- Управління та формування команди
- Підбір та оцінка персоналу
- Навчання та розвиток персоналу.
- Формування єдиних норм та правил поведінки, стандартів та принципів роботи, розвиток колективу.
Представники ресторанного бізнесу та навчальних закладів проаналізували стан та перспективи розвитку галузі ресторанного господарства в Україні, акцентували на проблемах, що характеризують його розвиток.
Учасники семінару дійшли єдиної думки про те, що найціннішим ресурсом будь-якої організації є команда однодумців.