25 жовтня  2018 року члени методичної комісії професій харчової промисловості та ресторанного господарства взяли участь у роботі семінару «Управління персоналом  ресторану», який проводиться за ініціативою членів Подільської гільдії кулінарів на базі Хмельницького торгівельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.

          Привітала усіх присутніх Голова  Подільської гільдії кулінарів - Трішкіна Ніна Іванівна. На семінарі виступили представники галузі ресторанного господарства та закладів освіти, які здійснюють підготовку фахівців для цієї галузі.
         Локай Галина Адамівна,  рестораторка з міста Камянця-Подільського Галина Адамівна розповіла історію своєї кар’єри в  ресторанному  бізнесі, поділилася проблемами, які вирішувала на цьому  шляху та озвучила вимоги, які вона ставить  до персоналу при прийняті на роботу;
         Междугородний Олександр Матвійович, шеф-кухар мережі ресторанів «Мрія» висвітлив інформацію про шляхи підвищення кваліфікації кухарів, способи формування командного духу;
          Матвієнко Людмила Анатолівна, викладач Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, поділилась власним досвідом ведення бізнесу в ресторанній галузі та ін.

Педагоги долучилися до розгляду таких питань:

  1. Управління та формування команди
  2. Підбір та оцінка персоналу
  3. Навчання та розвиток персоналу.
  4. Формування єдиних норм та правил поведінки, стандартів та принципів роботи, розвиток колективу.

         Представники ресторанного бізнесу та навчальних закладів проаналізували стан та перспективи розвитку галузі ресторанного господарства в Україні, акцентували на проблемах, що характеризують його розвиток.
        Учасники  семінару дійшли єдиної думки про те, що найціннішим ресурсом будь-якої організації є команда однодумців.

Додати коментар