Засідання круглого столу на тему: «Налагодження системи ефективної співпраці бізнесу та Державного навчального закладу «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг»
- Деталі
-
Опубліковано: 18 квітня 2019
-
Перегляди: 1273
11 квітня 2019 року на базі навчального закладу відбулося засідання круглого столу на тему: «Налагодження системи ефективної співпраці бізнесу та Державного навчального закладу «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» у підготовці кваліфікованих робітників для галузі ресторанного господарства та харчової промисловості».
В роботі круглого столу прийняли участь 18 роботодавців з різних підприємств м. Хмельницького. В процесі роботи обговорювались актуальні питання щодо якості підготовки кваліфікованих робітників та шляхи налагодження ефективної співпраці.
- Шевчук Людмила Іванівна – директор Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області , ознайомила присутніх з особливостями підготовки кваліфікованих робітників на модульно-компетентнісній основі.
- Царьова Євеліна Сергіївна – в.о. директора ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», презентувала: «Форми та результати роботи навчального закладу з підготовки кваліфікованих робітників професій ресторанного господарства та харчової промисловості.
- Поліщук Любов Дем’янівна – старший майстер ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», розкрила особливості організації професійно-практичної підготовки кваліфікованих робітників в умовах виробництва.
- Хомюк Ганна Іванівна – голова методичної комісії ІПП професій харчової промисловості та ресторанного господарства ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», висвітлила роботу методичної комісії щодо впровадження інноваційних виробничих технологій в навчально-виробничий процес.
Загальна дискусія: «Шляхи удосконалення співпраці навчального закладу та підприємств Хмельниччини по підготовці кваліфікованих робітників для галузі ресторанного господарства та харчової промисловості».
В ході дискусії роботодавцями було запропоновано укласти «МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ між закладом професійної (професійно-технічної) освіти та бізнесу».