30 жовтня 2019 р. Науково-методичний центр професійно - технічної освіти та підвищення кваліфікації у Хмельницькій області провів проблемний семінар педагогічних працівників. В заході взяли участь  педагоги нашого навчального закладу. У ході круглого столу, що відбувся в рамках роботи семінару, педагоги ділились практичним досвідом формування професійної компетентності майбутніх кваліфікованих робітників. Практичні аспекти формування підприємницької компетентності фахівців ресторанного господарства висвітлила Г.Зінчук, заступник директора з НВР, викладач економічних дисциплін ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг». І. Деліта, викладач предметів професійно-теоретичної підготовки ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» презентувала   методи  формування підприємницької компетентності учнів під час проведення уроків з предмета «Технології» (навчальний модуль «Основи підприємницької діяльності»)


Додати коментар