У зв'язку з відзначенням 28-ої річниці Збройних Сил України та з метою поліпшення військово-патріотичного виховання , оборонно- масової, військово-шефської роботи у період з 6 листопада по 6 грудня 2019 року в ДНЗ «ХЦПТОСП» проводився місячник військово-патріотичної та оборонно- масової роботи, в рамках якого у період 2-6 грудня 2019 р. було проведено тиждень фізичної культури та Захисту Вітчизни. Відповідно до плану відбувся конкурс стінгазет, виставка літератури в бібліотеці, присвячені 28-ій  річниці Збройних Сил України.



     Учні відвідали військову частину А-0553, де ознайомилися з боєвою технікою та озброєнням, повітряно-десантним комплексом, умовами проживання та навчання, медичним пунктом, їдальнею, історією військової частини. Проведені змагання по військово-прикладним видам спорту, в тому числі по стрільбі з пневматичної та малокаліберної гвинтівок, розбиранню та складанню автомата, спорядженню магазина 30 автоматними патронами, метанню ручної осколкової гранати РГД-5 на влучність, Ф-1 на дальність, по арм-реслінгу, волейболу та баскетболу.04.12.19 на виховній годині учні зустрілися з ветеранами Збройних Сил України та учасниками бойових дій в Афганістані полковником у відставці Єрмоленко В.І ,на сході країни з учасниками АТО старшиною Булік М.В.,сержантом Лесик В.Л.,капітаном в запасі Трач А.Б.
Атаман м.Хмельницького Подільської Козачої Січі ім.Б.Хмельницького генерал-полковник козацтва Кирик В.А. та його заступник полковник козацтва Звада Л.В. вручили 21 учениці Універсали про привітання їх у Берегині, та привели їх до присяги на вірність Українському народу. Закінчився місячник військово-спортивним святом  «А, нумо, хлопці!»по закінченню якого було прідведено підсумки  та вручено грамоти, цінні подарунки.






Додати коментар