24 вересня у ДНЗ «Хмельницький центр ПТО сфери послуг» відбулося справжнє свято для першокурсників - "Фестиваль професій". Дійство, що відбувалося на вулиці, захопило відразу увагу учнів різноманіттям, яскравістю та оригінальністю представлення професій, які першокурсники будуть здобувати в стінах навчального закладу.

Прогнози у світі професій  змінюються з блискавичною швидкістю, конкуренція стає все жорсткішою, а технології з кожним днем все більше змінюють наше життя.

Проте, незважаючи на стрімкі зміни на ринку праці, актуальними завжди залишатимуться професії, які потребують творчого підходу та креативності. Бармени, офіціанти, кухарі, кондитери, кравці, швачки чи перукарі будуть займати належне місце на професійному ринку ще довгий час. Адже це фахівці, попит на яких не зменшується ні з викликами часу, ні з тенденціями моди. Саме до таких сфер відноситься ресторанне обслуговування та сервіс, сфера швейного обслуговування, професії громадського харчування та перукарських послуг.

У сьогоднішньому різноманітті послуг може орієнтуватися далеко не кожна пересічна людина. Тому часто порада кравця, його професійна консультація та спеціальні знання можуть стати в нагоді при створенні одягу. Складно уявити приготування їжі без кропіткого процесу презентації та подачі або гарний вечір без офіціанта, який здатен створити неповторну і в той же час невимушену атмосферу в закладі.

ВІДЕО

Додати коментар