09 лютого відбулася лабораторно-практична робота з учнями 2 курсу з професії «Кухар-кондитер» в групі №22 по темі: «Технологія приготування страв з яєць та сиру» під керівництвом викладача спец предметів Горпинич С.О. При виконанні робіт,  учні показали гарні результати, свої знання вміння та навички, використовуючи  сучасні новітні технології в приготуванні та оздоблені страв.Головне що в учнів є велике бажання навчатися і досягати кращих результатів в опануванні своєї цікавої, творчої майбутньої професії.

Щорічно на другий день другого тижня другого місяця відзначається День Безпечного Інтернету. Мільйони людей у всьому світі об’єднуються заради натхнення до позитивних змін та підвищення освіченості з питань безпеки он-лайн та участі у заходах у всьому світі.

День безпечного Інтернету (SID) організовано мережами Insafeта INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпеки та позитивного використання цифрових технологій, особливо дітьми та молоддю.

7 лютого 2018 року учні ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг" групи №14 за професією «Кухар, офіціант, бармен» відвідали відкритий урок на тему «Безпека та етикет електронного спілкування».

Під керівництвом викладача інформатики Гончарук Ю.Ю., учні дізналися про правила етикету спілкування у мережі Інтернет, визначили основні загрози, що можуть чекати їх під час роботи у мережі, обговорили шляхи уникнення таких загроз.

В рамках Спартакіади центру з 22.01. по 25.01.2018р. в спортивному залі відбулися змагання з баскетболу.

Змагання показали бажання до занять баскетболом, гарну технічну та фізичну підготовку.

У змаганнях взяли  участь 6 команд дівчат і 4 команди                                   юнаків.

Серед дівчат кращими стали: І місце - 22 група, ІІ місце Ш-66, ІІІ місце – 11 група.

 Серед юнаків кращими стали: І місце – 22 група, ІІ місце – 23 група, ІІІ місце – 34 група.

 

Друге півріччя цього навчального року першокурсники, які навчаються за професією «Тістороб, пекар, кондитер» розпочали з екскурсії на одне з кращих підприємств міста – пекарню «Бабусина випічка». 

Тут учні 11 та 12 групи під керівництвом Коваленко Людмили  Олександрівни та Цуцуловської Валентини Михайлівни  мали можливість познайомитись з сучасним обладнанням,  традиційними та новітніми технологіями приготування великого асортименту хлібобулочних виробів: хліб пшеничний і житній, батони, заготовка під піцу, булочки для хот-догів, булочки для гамбургерів. Учні могли спостерігати за процесом приготування листкового і листково-дріжджового тіста і напівфабрикатів з них - конвертиків, паличок, круасанів з різними начинками.