З метою інтелектуального і культурного рівня, розширення кругозору учнів з історії фізичної культури і спорту, правил змагань з різних видів спорту 24.02.2021 в ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг" проведено інтелектуально-спортивну гру "Знавці спорту".

Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении) Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)

Щороку у другій половині лютого у світі відзначають День спонтанного прояву доброти . І метою є заохочення людей до прояву доброти до інших та світу загалом. Спонтанний прояв доброти означає робити щось для іншої людини від щирого серця. І ми вирішили, що може бути кращим ніж від щирого серця зробити подаруночок найдорожчим, найближчим людям: солодке сердечко або ж закладку до улюбленої книжки. Уже кілька днів тривають майстер класи організовані агенцією «Професіонал» під керівництвом Михальчук О.М. в гімназії №2. Як ви думаєте, хто найщиріше радіє виготовленню дарунка власними руками?? Звичайно ж діти!!

Возможно, это изображение (4 человека и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек)

Ви любите свята?
Адже вони створені для того, щоб привнести в буденне життя людей трохи радості і світла. Таким святом без винятку є День святого Валентина. Це свято покликане нагадати всім навколо про найпрекрасніше почуття – про любов. Хто ж не захоче в такий день порадувати своїх улюблених і не зробити приємне?
Ми думаємо, таких людей немає.
Саме тому агенція "Професіонал" під керівництвом Михальчук О.М організувала майстер класи по підготовці солодкого дарунка в НВК 2.
Зробити найсмачніший та оригінальний солодкий подарунок до Дня всіх закоханих допомагали наші чарівниці Волошина Н.М та Фурман В.П.
Возможно, это изображение (3 человека, ребенок, люди сидят, люди стоят и в помещении)

16 лютого 2021р.в ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг" відбулась Профорієнтаційна екскурсія з учнями ЗОШ-15.

Возможно, это изображение (7 человек и люди стоят)

Для талановитого кухаря рецепт страви – це лише основа творчості. На думку гості нашого закладу Лариси Фурман, співвласниці ресторану " Женева", члена "Першої Української Асоціації Шеф-кухарів" кухар повинен готувати страву, привносячи власне бачення і переосмисливши кулінарну традицію.
12 лютого пані Лариса провела для учнів та майстрів нашого закладу неймовірний майстер клас на тему "Сучасні тенденції інноваційних технологій в кулінарному мистецтві". Вона поділилася вмінням та досвідом,як використовувати безліч методів та інноваційних технологій при створенні кулінарних шедеврів. Кухар виступає в ролі алхіміка, художника, гурмана. Він творить заради тих, хто шукає нових смаків, кулінарних вражень. І...до речі, пані Лариса є випускницею нашого закладу 2010 року).