«WORLDSKILLS UKRAINE» номінація "Кулінарне мистецтво"
- Деталі
-
Опубліковано: 08 грудня 2017
-
Перегляди: 3088
З 30 листопада по 2 грудня відбувся Всеукраїнський етап конкурсупрофесійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE».
Випускник ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг" – Сторожук Валерій, під керівництвом викладача предметів професійної підготовки Горпинич Світлани Олександрівни, прийняли участь у номінації «Кулінарне мистецтво».
Конкурсним завданням цієї номінації було приготування основної страви та десерту.
Основною стравою цього року була страва з риби, що готувалася за власним рецептом з гарніром та соусом. Наш конкурсант готував філе форелі з морквяним кремом і диким рисом.
Десерт також готувався за власним рецептом, основною вимогою була наявність декоративного елементу. Наш учасник представив сучасний мусовий десерт – «Антрапе з малиновим конфі на грушевому дакуазі».
Цього року журі конкурсу приділяло велику увагу не тільки презентації страви, а й смаковим якостям. Серед 20 основних конкурсних страв, «Філе форелі з морквяним кремом і диким рисом» була відзначена дипломом «Найкраща страва з риби».
Коментарі
Пишаємося нашими випускниками та викладачами, що можуть дати такі знання!
Стрічка RSS коментарів цього запису