21 лютого відбулася лабораторно-практична робота з учнями 3 курсу з професії «Кухар-кондитер» в групі №33 по темі: «Технологія приготування тортів та тістечок» під керівництвом викладача спец предметів Горпинич С.О. При виконанні робіт,  учні показали гарні результати, свої знання вміння та навички, використовуючи  сучасні новітні технології в приготуванні та оздоблені кондитерських виробів. Cучасний декор тортів є простим, вишуканим, яскравим, який може бути під силу навіть новачкам у цій цікавій справі.

20 лютого відбулася лабораторно-практична робота з учнями 2 курсу з професії «Кухар-кондитер» в групі №22 по темі: «Технологія приготування страв риби», під керівництвом викладача спец предметів Горпинич С.О. При виконанні поставлених завдань,  учні показали гарні результати, свої знання вміння та навички, використовуючи  сучасні новітні технології в приготуванні та оздоблені страв.Лабораторно-практична робота була цікавою.

14 лютого 2018 року учні ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг" група Ш-74 професія «Швачка, кравець» провели цікавий урок присвячений традиціям святкування Дня Святого Валентина, розроблений викладачем англійської мови Маргошиною Н.В.. 

На уроці учні подивилися короткі відеоролики про традиційні вітання англійською мовою, також виготовили та підписали вітальні листівки один одному.

                                                Вітаємо!

Вітаємо збірні команди дівчат та юнаків ДНЗ «ХЦПТОСП» які зайняли І та ІІІ місце відповідно у Міських змаганнях з баскетболу.

В складі команди дівчат: Матвійчук Дарія, Олендер  Олена, Анрощук Ілона, Іщук Аліна, Коник Діана, Коваль Оксана, Шилоносова Валерія, Надобко Христина.

В складі команди юнаків: Кондратов Ігор, Крук Максин, Дубик Костянтин, Зеленко Богдан, Чайковський Олександр, Махніцький Іван, Ковальчук Назар, Міщук Микола, Шаравара Ігор.

Управління молоді та спорту Хмельницької Міської ради нагородило кубком і грамотою наші команди.

Так тримати! Подальших успіхів!

09 лютого відбулася лабораторно-практична робота з учнями 2 курсу з професії «Кухар-кондитер» в групі №22 по темі: «Технологія приготування страв з яєць та сиру» під керівництвом викладача спец предметів Горпинич С.О. При виконанні робіт,  учні показали гарні результати, свої знання вміння та навички, використовуючи  сучасні новітні технології в приготуванні та оздоблені страв.Головне що в учнів є велике бажання навчатися і досягати кращих результатів в опануванні своєї цікавої, творчої майбутньої професії.