11 квітня 2019 року на базі навчального закладу відбулося засідання круглого столу на тему: «Налагодження системи ефективної співпраці бізнесу та Державного навчального закладу «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» у підготовці кваліфікованих робітників для галузі ресторанного господарства та харчової промисловості».
В роботі круглого столу прийняли участь 18 роботодавців з різних підприємств м. Хмельницького. В процесі роботи обговорювались актуальні питання щодо якості підготовки кваліфікованих робітників та шляхи налагодження ефективної співпраці.

Вітаємо збірну ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», яка представила Хмельницьку область на Всеукраїнських змаганнях з волейболу (дівчата), здобула третє місце.
В складі команди: Куруц Валентина, Рижа Катерина, Потійчук Марина, Такарська Світлана, Дмитришина Анастасія, Васильєва Дарія, Питлик Катерина, Заварзіна Вікторія, Нехаєва Лариса, Кіт Ольга.
                                              Так тримати ! Подальших успіхів !

06.04.2019 року для учнів шкіл м.Хмельницького в ДНЗ «ХЦПТОСП» проведено день відкритих дверей. В навчальних майстернях  проведено майстер-класи: «Виготовлення прикрас із прісного тіста» майстрами в/н Вержиковська О.В.,Денисюк Н.Б.; «Пасхальні етюди» майстри в/н Свідерська Н.Л.,Довганюк Н.Я.; «Приготування коктелів» Петришина О.Д.; «Сервірування столу. Складання серветок різними способами» Слинюк І.М.; «Нарізування овочів та фруктів різними способами» Пиріжок Т.М.; «Елементи декору до страв та закусок» ( карвінг) Стасюк А.М


     3 квітня 2019 року відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Офіціант» серед здобувачів професійної(професійно-технічної)освіти. Обласний конкурс фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Офіціант» проводився з метою виявлення і підтримки обдарованих учнів, виховання в них творчого ставлення до обраної професії, естетичного смаку, поглиблення та удосконалення знань і навичок із професії.

    15 переможців училищних конкурсів із закладів професійної (професійно-технічної) освіти області мали змогу продемонструвати свої знання та вміння під час ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ЗП(ПТ)О з професії «Кухар», який відбувся 27 березня 2019 року на базі Грицівського вищого професійного училища №38.
   Обласний конкурс фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії „Кухар” проводився з метою  виявлення і підтримки обдарованих учнів, виховання в них творчого ставлення до обраної професії, естетичного смаку, поглиблення та удосконалення знань і навичок із професії «Кухар».