Для талановитого кухаря рецепт страви – це лише основа творчості. На думку гості нашого закладу Лариси Фурман, співвласниці ресторану " Женева", члена "Першої Української Асоціації Шеф-кухарів" кухар повинен готувати страву, привносячи власне бачення і переосмисливши кулінарну традицію.
12 лютого пані Лариса провела для учнів та майстрів нашого закладу неймовірний майстер клас на тему "Сучасні тенденції інноваційних технологій в кулінарному мистецтві". Вона поділилася вмінням та досвідом,як використовувати безліч методів та інноваційних технологій при створенні кулінарних шедеврів. Кухар виступає в ролі алхіміка, художника, гурмана. Він творить заради тих, хто шукає нових смаків, кулінарних вражень. І...до речі, пані Лариса є випускницею нашого закладу 2010 року).

 

12.02.2021 р. Команда учнів ДНЗ «Хмельницький центр ПТО сфери послуг» - "Кліо", під керівництвом викладача Яроцької І. М., взяла участь в онлайн-квізі "Хмельницький Європеський".

 

 

В ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічої освіти сфери послуг» у лютому місяці 2021 року була проведена благодійна акція «Солодке серце». Учні та лідери учнівського самоврядування разом з педагогами долучились до гарної справи та виготовили до Дня Св.Валентина пряники у формі серця в кількості 100 шт. Виготовлену продукцію передали волонтерам Армії SOS Хмельницького та Хмельницькому обласному Благодійному Фонду «Центр Добриня».