3, 6 та 7 лютого 2020 року на базі навчально-практичного центру сучасних швейних технологій та дизайну ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг" відбулись майстер-класи для учнів  ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг" із к.т.н, доцентом кафедри рисунку і проектної графіки Селезньовою Анною Володимирівною.

Під час майстер-класів Анна Володимирівна поділилась з учнями наступними техніками бісероплетіння:

  • «Мозаїчне плетіння»
  • «Бісероплетіння»
  • «Ткацтво з бісеру»

   

   

     

Перейти за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=AFrW0OExqeU&fbclid=IwAR0n7ze3ZPtpoS6cRZOkYvvZB5-6zK26zxXasMyQnq84hLEF-afTqXSEqnQ

10.01.2020 р. відбулася  Педагогічна рада.  
 Питання :
-Виконання рішень попередньої педради. ( Директор Царьова Є.С.)
-Про підсумки навчально-виробничого процесу за 1 семестр,система моніторингу якості знань,умінь,навичок.( Заст. директора НВР)
- Про стан професійно-практичної  підготовки учнів та організації співпраці з роботодавцями,виконання планів виробничої діяльності за 1 семестр. (Заст.директора з НР)
-Про підсумки виховної роботи за 1 семестр.(Заст.директора з ВР)
-Про організацію роботи педагогічного колективу з професійної орієнтації та комплектування груп на новий навчальний рік.(Старші майстри в/н,майстри в/н)
-Різне.

        9 січня у Центрі відбувся «Фестиваль педагогічних ідей» - презентація досягнень педагогів у розробці методичних ідей та їх впровадження у практику.
         У першій частині фестивалю «Формування професійної компетентності й особистості майбутнього фахівця на уроках загальноосвітніх предметів з професійним спрямуванням» директор Царьова Є.С. наголосил, що професійна спрямованість предметів загальноосвітньої підготовки є однією з необхідних умов формування професійної компетентності майбутніх кваліфікованих робітників у навчально-виробничому процесі. Це сприяє реалізації основних методів педагогіки, отриманню комплексних знань, вмінь та навичок, які застосовуються в професійній діяльності майбутніх фахівців. Педагоги Лавренюк Н.В., Загородня О.М., Куліковська В.В., Павлишина О.Б., Матвєйцева І.В., Карпець-Самолюк М.О., Луцьків В.В., Деліта І.О., Ткачук Ю.І., Лісіцин В.Д., Гуцалюк Г.Ф., Бас В.І.. Трач А.Б., Карван О.М. презентували ефективний дидактично-методичний інструментарій професійного спрямування викладання предметів.

        У другій частині фестивалю «Інновації в ресторанному господарстві» педагогами було презентовано виробничі технології з професій «Кухар», «Офіціант», «Бармен». Кулінарія - це мистецтво. І в цьому черговий раз переконались усі педагоги в процесі проведення майстер-класів майстрами в/н Баган Л.С., Волошиною Н.М., Лисецькою Г.О., Беджик Н.Ф., Курашовою А.М., Касперською Л.М., Бацевич С.А., Скляр О.Б.. Можна сказати, що був створений оркестр, де прозвучали мотиви під вектором здорового харчування, а саме: приготування фрешів з використанням різних видів ягід, фруктів та цитрусових для збагачення організму корисними вітамінами. Майстри в/н поділились досвідом приготування мінізакусок, канапе, ознайомили з новітніми способами подачі багатьох холодних і гарячих страв на екопосуді. І на завершення, всі навчились як сьогодні можна оптимально скласти меню фуршетів для отримання задоволення гостей та комфортної роботи обслуговуючого персоналу.